2011. május 23. Közgyűlés

Az Egyesület éves közgyűlését 2011. május 23-án, hétfőn tartotta, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban.

A rendezvényre meghívtuk Schváb Zoltán helyettes államtitkár urat is, aki a meghívást elfogadta és a közgyűlésen jelen volt.

A Közgyűlésen a tagtársak jelentős része képviselte magát, ahol az elnöki köszöntőt követően a hivatalos beszámolókon kívül, a következő napirendi pontokat érintettük:

-    Kihirdettük az "ITS Hungary Kiválósági Díj" pályázat eredményét és átadtuk a díjat. Évekkel ezelőtt díjat azzal a céllal hirdettük meg, hogy az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén az Egyesület tagjai által megvalósított - innovatív, jelentős nemzetgazdasági hasznot hozó, új megoldásokat felmutató - projektek közül a legkiválóbbat ily módon is kitüntessük. A Díj átadására idén ötödik alkalommal került sor.

2011-ben összesen három pályamű érkezett be. A Best Way Traffic Kft. Magyarország tempótérkép fejlesztés és publikáció c. anyaga, a mozgójárműves adatgyűjtés által megvalósított közlekedési információk megjelenítéséről szól.

A Térképtár Kft. TDC (Traffic Data Center) projecttel pályázott, mely szintén az FCD adatok feldolgozásával kapcsolatos.

A Top-Map Zrt. pályázati anyaga a GeoDataCollector 3.1 – Helyfüggő és Közlekedési Adatgyűjtő Rendszer címet viselte, mely egy automatikus táblafelismerő rendszerről szól.

Az Egyesület vezetőségének döntése alapján a 2011. évi „ITS Hungary Kiválósági Díjat” a Best Way Traffic Kft. kapta az FCD adatok feldolgozásával és megjelenítésével kapcsolatos kiemelkedő munkájukért, a megvalósított magas színvonalú projektért.

A nyertes pályázónak járó oklevelet, és az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2011” plakettet Schváb Zoltán helyettes államtitkár úr adta át.

 

A közgyűlés jegyzőkönyve (a jegyzőkönyv itt tekinthető meg)

A jegyzőkönyv mellékletei:

- jelenléti ív (a jelenléti ív itt tekinthető meg) 
- napirend (a napirend itt tekinthető meg) 
- számvizsgáló bizottság jelentése (a jelentés itt tekinthető meg) 
-egyszerűsített mérleg eredményei (a mérleg itt tekinthető meg) 
-2010. évi közhasznúsági jelentés (a közhasznúsági jelentés itt tekinthető meg)

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box