2011. május 11. Easyway szakmai workshop

2011. május 12-én Egyesületünk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezdeményezésére szakmai 
workshop-ot szervezett, mely program keretében az EasyWay II. EU társfinanszírozású projekt
közúti közlekedési adatportál elemének megvalósításához kapcsolódó üzleti modell kidolgozásával 
foglalkoztunk. A beszélgetés célja az állami és a vállalkozói szféra kapcsolatfelvétele a közös előrelépés érdekében volt.

A rendezvényen több előadást hallhatunk az érintett témával kapcsolatban.

- A Best Way Kft-től Szvétek Ferenc tartott előadást a közönségtájékoztatás lehetőségeiről.

Egyesületünk részéről Dr. Lindenbach Ágnes az EasyWay projekthez kapcsolódóan a hazai ITS alkalmazásokról tartott előadást, melyben az európai tendenciák tükrében mutatta be azokat.

- A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ részéről Forrainé Hernádi Veronika tartott előadást a KIRA-ról, azaz a KKK által létrehozott Közlekedési Információs Rendszerről és Adatbázisról.

- A workshop kezdeményezője a Magyar Közút Nonprofit Zrt-től Duma Viktor a vállalat projektjeiről számolt be, illetve dr. Gulyás András a vállalat által létesítendő adatportálról.

- Végül a Traffic Nav Kft részéről Antal Csaba tartott egy előadást a TMC-ről, mely a valósidejű közlekedési adatszolgáltatást teszi lehetővé.


Az előadások az alábbi linkeken érhetőek el:

Best Way Kft

ITS-Hungary Egyesület

Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ

Magyar Közút Zrt

Traffic Nav Kft.

 

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box