1ST WORK-SHOP OF THE SEE-ITS PROJECT

A SEE-ITS projekt keretében az első magyar szakmai workshop 2013. március 21-én és 22-én került megrendezésre, a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központban.

 

 

SEE-ITS projekt céljai egy olyan intézményi és műszaki keretrendszer kialakítása, amelyen keresztül a SEE szervezetek és országok harmonizálhatják ITS specifikációjukat és általános együttműködési modelleket határozhatnak meg. Politikai iránymutatások – például az ITS Direktíva – fognak minden projekttevékenység alapjául szolgálni. Továbbá, a projekten belül hét ITS célzott bemutatóra is sor kerül, annak érdekében, hogy felmérjék a harmonizált és interoperábilis ITS alkalmazások előnyeit és hatásait a SEE területen. A projekt célja egy állandó együttműködési keretprogram létrehozása a SEE-n belüli ITS tevékenységekre a szakértői csoportokon, az érintettek paneljein valamint a résztvevő szervezetek tematikus workshopjain keresztül.

A projekt időtartama:2012. október 1. - 2014. szeptember 30.

Partnerek: állami intézmények és hatóságok, kutatóintézetek, egyetemek, civil szervezetek.

A SEE-ITS projekttel kapcsolatos egyéb információk elérhetők a projekt web-oldalán: http://www.seeits.eu.

 

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box