ITS Hungary Kiválósági Díj 2013.

„ITS Hungary Kiválósági Díj 2013.”

Az ITS Hungary Egyesület által 2007-ben alapított „ITS Hungary Kiválósági Díj” célja, hogy az Egyesület tagjai által az ITS területén megvalósított projektek közül a legkiválóbbat kitüntesse. Az „ITS Kiválósági Díj 2013.” pályázat idei nyertese a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az ITS Hungary Egyesület által 2007-ben alapított „ITS Hungary Kiválósági Díj” célja, hogy az Egyesület tagjai által az ITS területén megvalósított projektek közül a legkiválóbbat kitüntesse. Az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is pályázni bármely – az ITS területére vonatkozó – jelentősnek minősülő sikeres technológiai, rendszerépítési K+F projekt eredményének bemutatásával lehetett. A felhívásra Egyesületünk tagjai öt pályaművet nyújtottak be. A Bíráló Bizottság döntése értelmében az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” pályázat győztese a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A győztes pályamű címe: „Országos forgalmi információs központ (TIC) továbbfejlesztése – szigetszerűen alkalmazott forgalomszabályozó, ellenőrző eszközök hálózatba szervezése – az ÚTINFORM „real-time” adatközpont továbbfejlesztése”.

A nyertes projektről rövid összefoglaló olvasható itt.

Egyesületünk év végi rendezvényén Szűcs Lajos elnök úr adta át az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” plakettet és az oklevelet Bali Ibolyának, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. útügyi információs osztályvezetőjének. Szűcs úr elismerését fejezte ki, és további jó munkát kívánt az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek átadott „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” oklevél itt tekinthető meg.

 

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box