ITS Hungary év végi rendezvény és vezetőségi ülés, 2013 december 2.

Az ITS Hungary Egyesület ez évi utolsó Vezetőségi Ülésére 2013. december 2.-án került sor. A Vezetőségi Ülésen áttekintésre és értékelésre került az Egyesület 2013. évi tevékenysége, a jövő évi tervek, valamint a vezetőség részvételével megtörtént az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” pályázatra beérkezett pályaművek végső elbírálása is.

A Vezetőségi Ülés után tartottuk meg az ITS Hungary Egyesület szokásos év végi összejövetelét, melyen Egyesületünk tagjainak nagy része képviseltette magát.

 

 

A rendezvényen kihirdetésre került az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2013” pályázat győztese. A díjátadást követően Egyesületünk tagjai megvitatták egymással az intelligens közlekedési rendszerekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos véleményeiket, ill. kicserélhették tapasztalataikat.

A rendezvényt színesítette Vertetics Dávid kormánytisztviselő kitűnő szakmai élménybeszámolója szingapúri tanulmányútjáról. Az előadás diái megtekinthetők ide kattintva.

 

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box