"ITS Hungary Kiválósági Díj 2014." és "ITS Hungary Nívódíj 2014." pályázat

„ITS Hungary Kiválósági Díj 2014.” és "ITS Hungary Nívódíj 2014."

Az ITS Hungary Egyesület által 2007-ben alapított „ITS Hungary Kiválósági Díj” célja, hogy az Egyesület tagjai által az ITS területén megvalósított projektek közül a legkiválóbbat kitüntesse." A 2014. szeptemberében megjelent ez évi felhívásra Egyesületünk tagjai három pályaművet nyújtottak be.

A benyújtott pályaművek:

- Magyar Közút Nonprofit Zrt.: „A www.utinform.hu web-oldal megújítása”,

- BKK Közút Zrt.: „Budapest Főváros 2D és 3D műszaki adatgyűjtésének fejlesztése ITS eszközök nyilvántartásának, üzemeltetésének és tervezésének támogatására”,

- BME ITS Nonprofit Zrt.: Nemzeti tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató hálózat kialakítása”.

A Bíráló Bizottság döntése értelmében az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2014.” pályázat győztese a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A győztes pályamű címe: „A www.utinform.hu web-oldal megújítása. Szűcs Lajos elnök úr adta át az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2014.” plakettet és az oklevelet Tomaschek Tamás úrnak, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomszabályozási csoportvezetőjének. A plakett és az oklevél mellett a nyertes pályázó díja, hogy az ITS Hungary Egyesület a nyertes pályázó szervezettől 1 fő részvételi díját átvállalja az „ITS Világkongresszuson”, mely 2015. október 5-9.-én Bordeauxban, Franciaországban kerül megrendezésre.

Kép: Szűcs Lajos átadja az ITS Hungary Kiválósági Díj 2014. plakettet és oklevelet Tomaschek Tamásnak

Az Egyesület által 2010-ben először meghirdetett „ITS Hungary Nívódíj” célja az volt, hogy motiválja a fiatal pályakezdőket az ITS területén való munkára, és így biztosítsák az ITS szakterület utánpótlását. Az ITS Hungary Egyesület szintén 2014. szeptemberében hirdette meg az „ITS Hungary Nívódíj 2014.”

A pályázatra három pályamű érkezett:

-   Ambrus Nikoletta: „Forgalmi menedzsment Szekszárd térségében” (BSc szakdolgozat),

-   Andrejszki Tamás: „Rugalmas közlekedési rendszer költség-haszon elemzése kinyilvánított preferencia vizsgálat alapján” (MSc diplomamunka),

-   Béres Orsolya Katalin: "Az autópályán folyó munkálatok forgalombiztonságának növelése"

A Bíráló Bizottság döntése értelmében mindhárom pályamű – különböző kategóriákban – elnyerte az ITS Hungary Nívódíjat. A Díjazottaknak az „ITS Hungary Nívóíj 2014.” oklevelet Szűcs Lajos elnök úr adta át.

Kép: Szűcs Lajos átadja az ITS Hungary Nívódíj 2014. oklevelet Béres Orsolya Katalinnak és Andrejszki Tamásnak

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box