ERTICO Network of National ITS Associations ülés, Brüsszel, 2016. május 18.

2016. május 18-án Brüsszelben került megrendezésre az ERTICO Network of National ITS Associations legutóbbi ülése.

Az ülés napirendjén szerepeltek személyi döntések: a jelenlévők egyhangúan, további 2 évre megválasztották az elnököt Roman Srp, ITS&S és az egyik alelnököt Florin Nemtanu, ITS Romania (a harmadik vezetőségi tagról távollétében nem szavaztak). Az ún. „Regionális témák” részben Magyarország képviseletében az ITS Hungary Egyesület, és a tagszervezetünk a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon és beszámoljon az legutóbbi ITS témájú projektek eredményeiről, valamint a további tervekről.

Az elhangzott magyar nyelvű előadások diái megtekinthetők itt: Tomaschek Tamás úr előadásának diái, Szvétek Ferenc úr előadásának diái.

Kiemelt napirendi pontként az ERTICO képviseletében Rasmus Lindholm beszámolt a „Mobility as a Service” szövetség tevékenységéről, ezt követően pedig a mobilitási szolgáltatások gyakorlati megvalósításáról tartottak előadást az osztrák, a cseh és a holland partnerek.

 

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box