„ITS Hungary Kiválósági Díj 2016” és „ITS Hungary Nívódíj 2016” pályázat

Az ITS Hungary Egyesület 2007-ben azzal a céllal hirdette meg az „ITS Hungary Kiválósági Díjat”, hogy az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén az Egyesület tagjai által megvalósított – innovatív, jelentős nemzetgazdasági hasznot hozó, új megoldásokat felmutató – projektek közül a legkiválóbbat ily módon is kitüntesse. Az Egyesület által 2010-ben először meghirdetett „ITS Hungary Nívódíj” célja pedig az volt, hogy motiválja a fiatal pályakezdőket az ITS területén való munkára, és így biztosítsák az ITS szakterület utánpótlását.

Az ITS Hungary Egyesület 2016. szeptember 1-én hirdette mind az „ITS Hungary Nívódíj 2016.”, mind pedig az „ITS Kiválósági Díj 2016.” pályázatot.

Az „ITS Hungary Kiválósági Díjra” az egyesület tagszervezetei és egyéni tagjai pályázhatnak. Pályázni lehetett bármely – az ITS területére vonatkozó – jelentősnek minősülő, 2015. évben, illetve 2016. szeptember 30-ig befejezett, sikeres technológiai, rendszerépítési K+F projekt eredményének bemutatásával. A díj győztese az ITS Hungary Egyesület plakettjét kapja, továbbá az egyesület a nyertes pályázó szervezettől 1 fő részvételi díját átvállalja az „ITS Európai Kongresszuson” (2017. június 19-22., Strassbourg, Franciaország).

A 2016. évben az "ITS Hungary Kiválósági Díjat" az Inter-út XXI. Kft. nyerte a „CROCODILE - Forgalmi menedzsment terv az M1 autópálya M0 – Hegyeshalom országhatár közötti szakaszára váratlanul bekövetkező események kezelése érdekében” c. pályázatával.

Az „ITS Hungary Nívódíjra” három kategóriában lehet pályázni: szakmérnöki diplomamunkával, felsőfokú képzést lezáró diplomamunkával, ill. Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) pályamunkával.

A 2016. évi "ITS Hungary Nívódíjat" a felsőfokú képzést lezáró diplomamunka kategóriában Földes Dávid nyerte a "Korszerű kerékpáros információs rendszer fejlesztése" c. pályázatával, míg a TDK pályamunka kategóriában Pauer Gábor nyerte az Egyesület Nívódíját "Az elektromobilitással összefüggő utazói döntéseket támogató módszer és alkalmazás koncepciójának kidolgozása" c. pályázatával.

A díjak átadására az Egyesület 2016. november 24-én megrendezett jubileumi workshopján került sor.

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box