"ITS Hungary Kiválósági díj 2018." és "ITS Hungary Nívódíj 2018."

Az ITS Hungary Egyesület 2007-ben azzal a céllal hirdette meg az „ITS Hungary Kiválósági Díjat”, hogy az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén az Egyesület tagjai által megvalósított – innovatív, jelentős nemzetgazdasági hasznot hozó, új megoldásokat felmutató – projektek közül a legkiválóbbat ily módon is kitüntesse. Az Egyesület által 2010-ben először meghirdetett „ITS Hungary Nívódíj” célja pedig az volt, hogy motiválja a fiatal pályakezdőket az ITS területén való munkára, és így biztosítsák az ITS szakterület utánpótlását.

Az ITS Hungary Egyesület 2018. március 5-én hirdette mind az „ITS Hungary Nívódíj 2018.”, mind pedig az „ITS Kiválósági Díj 2018.” pályázatot.

Az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2018.” pályázatra pályázni lehetett bármely – az ITS területére vonatkozó – jelentősnek minősülő 2017. december 31-ig befejezett, sikeres technológiai, rendszerépítési K+F projekt eredményének bemutatásával. A felhívásra a Mikroszervíz SP Kft. és Budapest Közút Zrt. nyújtott be pályaművet. A Bíráló Bizottság döntése alapján 2018. évben az „ITS Hungary Kiválósági Díjat” a Mikroszervíz SP Kft. nyerte a Univerzális előszűrő vezérlő (UnivEl)c. pályázatával. A díj győztesének Szilvai József Attila elnök úr adta át az ITS Hungary Egyesület plakettjét, továbbá az egyesület a nyertes pályázó szervezettől 1 fő részvételi díját átvállalja a 2018. évi „ITS Világkongresszusra”, mely 2018. szeptember 17-21. között kerül megrendezésre Koppenhágában.

Az „ITS Hungary Nívódíj 2018.” pályázat keretében három kategóriában lehetett pályázni: szakmérnöki diplomamunkával, felsőfokú képzést lezáró diplomamunkával, ill. Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) pályamunkával. A felhívásra egy pályamű érkezett a felsőfokú képzést lezáró diplomamunka kategóriában: Csordás Krisztina: Okos város, intelligens közlekedés - Balatonfüred példáján. A Bíráló Bizottság a pályaművet díjazásra érdemesnek találta. A díj győztesének Szilvai József Attila elnök úr adta át az ITS Hungary Egyesület oklevelét (a pénzjutalom átutalása később történik majd meg).

A díjak átadására az ITS Hungary Egyesület 2018. május 23-i Közgyűlésén került sor. A díjátadást követően a díj nyertesei rövid előadás keretében bemutatták a nyertes projekteket (az előadások diái megtekinthetők a pályázatok címére kattintva).

 

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box