ITS Hungary Kiválósági Díj 2019

Az ITS Hungary Egyesület ismét meghirdette mind az „ITS Hungary Nívódíj 2019.”, mind pedig az „ITS Kiválósági Díj 2019.” pályázatot.

Az „ITS Hungary Kiválósági Díj 2019.” pályázatra pályázni lehetett bármely – az ITS területére vonatkozó – jelentősnek minősülő, 2018. december 31-ig befejezett, sikeres technológiai, rendszerépítési K+F projekt eredményének bemutatásával. A felhívásra a Budapest Közút NZrt. és az Inter-út XXI. Kft. nyújtott be pályaművet.

 

A Bíráló Bizottság döntése alapján 2019. évben az „ITS Hungary Kiválósági Díjat” a Magyar Közút Nzrt. nyerte az „Adatcsere interfész fejlesztése statikus közlekedési adatok cseréjéhezc. pályázatával.

A díj győztesének Dr. Lindenbach Ágnes főtitkár adta át az ITS Hungary Egyesület plakettjét, továbbá az egyesület a nyertes pályázó szervezettől 1 fő részvételi díját átvállalta a 2019. évi „ITS Europe” Kongresszusra”, mely 2019. június 3-6. között került megrendezésre Hollandiában.

A díjnyertes pályamű összefoglalása ITT található:

 

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box