Hirek
Közgyűlés, 2013. május 21.

 

Az Egyesület éves közgyűlését 2013. május 21-én a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban. A Közgyűlésen az Egyesület tagjainak jelentős része képviseltette magát. Az elnöki köszöntőt követően a hivatalos beszámolókra került sor, az Egyesület főtitkára áttekintést adott a 2012. év legjelentősebb tevékenységeiről, a megrendezett szakmai programokról, ill. eseményekről, majd az Egyesület tagjai közösen áttekintették a 2013. évi terveket.

Bővebben...
 
EasyWay Annual Forum 2012.

Az idei éves EasyWay Fórum Londonban kerül megrendezésre, November 20 és 22-e között, a Műszaki és Technológiai Intézetben.

 

Bővebben...
 
Végéhez közeledik a tagállami egyeztetés!

Az EasyWay "Alkalmazási Útmutatókhoz" kapcsolódó tagállami egyeztetés határideje április 20. Kérjük Önöket, hogy az Útmutatókkal kapcsolatos véleményeiket a megadott dátumig, a honlapon található formanyomtatványok kitöltésével juttassák el Egyesületünk Titkárságára.

Bővebben...
 
Easyway Tagállami egyeztetés 2012 és "Alkalmazási Útmutatók 2012"

l

Tisztelt Kollégák, Tisztelt Egyesületi Tagok!

 

Jelentős lépést tett az EasyWay konzorcium az interoperábilis európai ITS szolgáltatások irányába – 2012. január elejétől tervezetként rendelkezésre állnak az EasyWay „Alkalmazási Útmutatók” 2012 évi változatai, melyek biztosítják az egyes információs szolgáltatások / forgalomszabályozó rendszerek és info-kommunikációs fejlesztések európai interoperabilitását, végleges tartalmuk széleskörű európai szakmai egyeztetés végeredménye lesz.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 4

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box