ITS témájú dokumentumok


Új stratégiai jelentőségű ITS témájú dokumentumok, 2016.

Az utóbbi időben több stratégiai jelentőségű ITS témájú dokumentum jelent meg, így például a GEAR 2030 magas-szintű munkacsoport által kidolgozott dokumentum, az ún. Amszterdami Nyilatkozat vagy a C-ITS Platform Jelentése.

Bővebben...
 
2012. évi Magyar Nemzeti Jelentés az ITS rendszerekhez kapcsolódóan

Az Európai Bizottság és a Tanács „Az intelligens közlekedési rendszereknek a közúti közlekedés területén történő kiépítésére, valamint a más közlekedési módokhoz való kapcsolódására vonatkozó keretről” című, 2010. július 7.-i, 2010/40/számú, ún. „ITS Direktívája” 17. cikkelye jelentéstevési kötelezettséget ír elő a tagállamok számára. Magyarország 2012. évben kötelezettségének eleget téve elkészítette Nemzeti ITS Jelentését.

Bővebben...
 


Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box