2014-es év eseményei


Közgyűlés, 2014. április 14.

2014. április 14.-én került megrendezésre Egyesületünk szokásos évi Közgyűlése.

A Közgyűlésről készült összefoglaló a hivatalos dokumentumokkal együtt megtalálhatók az egyesület web-oldalán az ITS Hivatalos Dokumentumoknál vagy ide kattintva.

 
Összefoglaló a 10. ITS Európai Kongresszusról és Kiállításról, Helsinki, Finnország, 2014. június 16-19.

A jubileumi, „10. Európai ITS Európai Kongresszus és Kiállítás” Finnországban, Helsinkiben került megrendezésre 2014. június 16. és 19. között „ITS in your pocket”, vagyis „ITS a zsebben” szlogennel.

Bővebben...
 
INRIX workshop

René Fritz úr, az INRIX Europe GmbH üzletfejlesztési igazgatója 2014. február 5.-én az ITS Hungary Egyesület Titkárságán Egyesületünk vezetőségének bemutató előadást tartott az INRIX cégről. A megbeszélésen a résztvevők megállapodtak, hogy Fritz úr egy workshop keretében az ITS Hungary Egyesület valamennyi tagjának bemutató előadást tart.

Bővebben...
 
„Európai Motorkerékpárosok Fórumá”-hoz kapcsolódó hazai szakmai rendezvény

2014. március 5-6.-án került megrendezésre Brüsszelben a „European Motorcyclists' Forum”, azaz az „Európai Motorkerékpárosok Fóruma”; a rendezvény fő témája a következő volt: „Intelligent Transport Systems: Can powered two wheelers benefit from new technologies deployment?”, vagyis „Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások: a kétkerekűek számára is hasznos lehet az új technológiák alkalmazása?”.

A rendezvényhez kapcsolódva 2014. március 5.-én – mintegy párhuzamos rendezvényként – hazánkban is megrendezésre került egy kerekasztal megbeszélés/szakmai vita a KTI Nonprofit Kft. és az ITS Hungary Egyesület szervezésében, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatása mellett.

Bővebben...
 

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: + 36 30 9642856  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box